פנקוטה קרם קוקוס ברוטב פירות יער-צ'ילי-נענע

מחפשים מתכון קליל ופרווה להגיש אחרי ארוחה גדולה? הנה רעיון פשוט, קל ומרשים שהאורחים יאהבו.

חומרים לכ-12 יחידות אישיות:
16 גרם ג'לטין
100 גרם מים
400 מ"ל קרם קוקוס (פחית אחת)
400 מ"ל נוזל קוקוס (פחית אחת)
80 גרם סוכר

ממיסים את הג'לטין במים כ-10 דקות
מחממים בסיר את הקרם והנוזל של הקוקוס עם סוכר
מחממים את הג'לטין במיקרוגל 10 שניות
מורידים את הקוקוס מהאש ומוסיפים את הג'לטין
יוצקים לתבניות סיליקון אישיות ומקררים מספר שעות לפני ההגשה

רוטב פירות יער-צ'ילי-נענע:
100 גרם מחית פירות יער (או פירות יער טחונים)
50 גרם פירות יער שלמים קפואים
20 גרם סוכר
חצי פלפל צ'ילי קצוץ
שלושה גבעולי נענע

מחממים בסיר את מחית פירות היער עם סוכר, צ'ילי ונענע
מביאים לרתיחה ומצמצמים מעט
מורידים מהאש ומערבבים עם פירות היער הקפואים
מצננים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה

להגשה: מחלצים כל מנה מהסיליקון ומניחים בצלחת, יוצקים מעט מעל ומסביב מרוטב הפירות

בתאבון!

מודעות פרסומת

There are 2 comments

    1. בייקרי 365

      זה לא פשוט להחליף מקריש אחד במקריש אחר כי הם מתנהגים שונה ונותנים מרקם שונה בתוצאה הסופית. תצטרך לחפש מתכון לפנקוטה שעושה שימוש באגר אגר במקום ג'לטין.ץ לצערי אין לי מתכון כזה זמין כרגע.

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s