מחפשים מתכון קליל ופרווה להגיש אחרי ארוחה גדולה? הנה רעיון פשוט, קל ומרשים שהאורחים יאהבו.

חומרים לכ-12 יחידות אישיות:
16 גרם ג'לטין
100 גרם מים
400 מ"ל קרם קוקוס (פחית אחת)
400 מ"ל נוזל קוקוס (פחית אחת)
80 גרם סוכר

ממיסים את הג'לטין במים כ-10 דקות
מחממים בסיר את הקרם והנוזל של הקוקוס עם סוכר
מחממים את הג'לטין במיקרוגל 10 שניות
מורידים את הקוקוס מהאש ומוסיפים את הג'לטין
יוצקים לתבניות סיליקון אישיות ומקררים מספר שעות לפני ההגשה

רוטב פירות יער-צ'ילי-נענע:
100 גרם מחית פירות יער (או פירות יער טחונים)
50 גרם פירות יער שלמים קפואים
20 גרם סוכר
חצי פלפל צ'ילי קצוץ
שלושה גבעולי נענע

מחממים בסיר את מחית פירות היער עם סוכר, צ'ילי ונענע
מביאים לרתיחה ומצמצמים מעט
מורידים מהאש ומערבבים עם פירות היער הקפואים
מצננים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה

להגשה: מחלצים כל מנה מהסיליקון ומניחים בצלחת, יוצקים מעט מעל ומסביב מרוטב הפירות

בתאבון!

המרת גדלים של עוגות:

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. liyon

    היי, כיצד ניתן להמיר ג'לטין במקריש אחר לטובת טבעונים במתכון הפנקוטה ?

    1. בייקרי 365

      זה לא פשוט להחליף מקריש אחד במקריש אחר כי הם מתנהגים שונה ונותנים מרקם שונה בתוצאה הסופית. תצטרך לחפש מתכון לפנקוטה שעושה שימוש באגר אגר במקום ג'לטין.ץ לצערי אין לי מתכון כזה זמין כרגע.

השאר תגובה