המתכון הזה מתגלגל בין המשפחה והחברים כבר המון שנים והשנה אנחנו חולקים אותו גם איתכם.
רוצים גם לחמניות עשירות וטעימות כאלו לפסח? נסו את המתכון הפשוט הבא.

חומרים לכ-30 לחמניות אישיות:
3 כוסות קמח מצה
6 ביצים
2 כוסות מים
3/4 כוס שמן
כפית מלח
מעט סוכר

שמים בסיר את המים, השמן, המלח והסוכר ומביאים לרתיחה
מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים היטב
מעבירים לקערה, מערבבים עד שמצטנן מעט
מתחילים להוסיף את הביצים אחת-אחת ומערבבים היטב עד שכל אחת נבלעת בתערובת (ניתן להיעזר במיקסר עם וו גיטרה)
יוצרים 30 כדורים קטנים ומסדרים אותם בתבנית עם נייר אפייה
אופים ב-170 מעלות כחצי שעה עד שהם תפוחים וזהובים (רצוי לא לפתוח את דלת התנור בזמן האפייה)

חג שמח!

חדש! המרת גדלים של עוגות

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

לפוסט הזה יש 4 תגובות

  1. ראובת

    לא מומלץ בכלל

    1. בייקרי 365

      חבל, למה?

  2. ליאת

    מתכון מצויין!!! אחד הטובים שהכנתי

    1. בייקרי 365

      תודה!

השאר תגובה