פרלינים שמיימיים (או אולי ארציים…)

אחרי מלא משלוחי מנות, אוזני המן ושלל תחפושות, מתיישבים לסגור את החג בכיף עם הפרלינים שלנו שגם הם התחפשו לא פחות מאשר לכדור הארץ. והמלית בפנים – גנאש פרלינה ודבש שמטריף את החושים!

מתכון למלית (מתאים לפרלינים בתבניות):
200 גרם שמנת מתוקה
70 גרם דבש
200 גרם פרלינה לוז
200 גרם שוקולד חלב

– מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה והדבש עד לסף רתיחה (רצוי לא להרתיח)
– יוצקים את השמנת על השוקולד והפרלינה ומערבבים היטב לקבלת גנאש חלק
– מעבירים את הגנאש לתבנית רחבה, מכסים בניילון נצמד על פני הגנאש ומניחים להתייצבות בטמפרטורת החדר שעה לפחות – טמפרטורת הגנאש צריכה להיות 25 מעלות ומטה
– מעבירים את הגנאש לשק זילוף וממלאים את הפרלינים
– מניחים להתייצבות בטמפרטורת החדר ל24 שעות לפני שסוגרים את הפרלינים

מודעות פרסומת

השאר תגובה