חטיפי שוקולד-לוטוס-בייגלה מעלפים שמכינים בדקות וזוללים בשניות…

300 גרם שוקולד מריר מטומפרר
200 גרם שוקולד לבן מטומפרר
50 גרם ממרח לוטוס
חופן שמיניות בייגלה
– מורחים את השוקולד המריר המטומפרר על מגש עם נייר אפייה ונותנים לו 2-3 דקות להתייצב מעט
– מערבבים את השוקולד הלבן עם ממרח הלוטוס ומורחים אותו על גבי השוקולד המריר
– מעבירים את הכף בעדינות בין שני השוקולדים על מנת ליצור צורה של שיש
– מפזרים מעט בייגלה מעל
– מחכים עוד 2-3 דקות להתייצבות וחותכים את הכל לחתיכות לא סימטריות עם סכין חדה
– מעבירים למקרר ל-10 דקות להתייצבות וזוללים

גרסה לט"ו בשבט ובכלל:
– מחליפים את השוקולד הלבן בשוקולד חלב ומוותרים על ממרח הלוטוס
– מפזרים מעל תערובת של אגוזים ופירות יבשים שאוהבים
– ממשיכים לפי המתכון