איך לרכוב על אופניים בפסח?

אהבתם את סדרת הפריז-ברסט המיוחדות שלנו בהשראת ערים בישראל? ריכזנו עבורכם את כל הטיפים איך להכין אותן גם כשרות לפסח.

מתכון הבסיס: מחליפים את הקמח ב-150 גרם קמח מצה דק (!) ו-20 גרם קורנפלור

פריז-ברסט מקורי:
קרם דיפלומט פרלינה: ללא שינוי

פריז-דימונה:
קרם דיפלומט וניל: ללא שינוי
ציפוי שוקולד: ללא שינוי

פריז-חיפה:
סירופ סוכר: ללא שינוי
קרם ריקוטה הדרים: ללא שינוי
לקישוט: מוותרים על אטריות הקדאיף ומעטרים בפיסטוקים או שקדים גרוסים

פריז-ירושלים:
קרם חלבה: ללא שינוי

פריז-תל-אביב:
גנאש שוקולד: ללא שינוי
ציפוי שוקולד: ללא שינוי

פריז-רעננה:
ציפוי פריך: מחליפים את הקמח ב-100 גרם קמח מצה ו-80 גרם שקדים טחונים
מילוי קצפת ותותים: ללא שינוי

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s