קוקילידה מטריפה של סוכר חום

ב

אחרי שהטרפנו אתכם עם המתכון למגנום עם גלידת סוכר חום מוקצפת מדהימה וקלה להכנה, הנה עוד רעיון למה שאפשר לעשות עם הגלידה הזאת – קוקילידה מטריפה עם עוגיות סוכר חום. לא תוכלו להפסיק לזלול – בהתחייבות!

IMG_0066_2.JPG

לעוגיות:
170 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
270 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית קינמון (אופציונלי)
3/4 כפית מלח
200 גרם סוכר
60 גרם מולסה (אם אין אז מוותרים ומחליפים את הסוכר בסוכר חום)
1 ביצה בגודל L
מעט תמצית וניל

  • מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח עד לקבלת פירורים דקים
  • מוסיפים פנימה את הסוכר והמולסה ולבסוף את הביצה ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד
  • מקררים את הבצק שעה במקרר
  • קורצים מהבצק חתיכות קטנות ומגלגלים לכדורים, משטחים מעט לפיתה ומסדרים על מגש עם נייר אפייה
  • אופים ב-170 מעלות כ-15-17 דקות. מצננים.

להכנת קוקילידות מטריפות:

  • מכינים גלידת סוכר חום לפי המתכון שלנו
  • יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית רחבה ומקפיאים לילה לפחות
  • באמצעות חותכן עגול, קורצים מהגלידה עיגולים בקוטר של העוגיות ומניחים כל עיגול בין שתי עוגיות
  • שומרים במקפיא עד להגשה
מודעות פרסומת

4 תגובות הוסף תגובה

  1. אירן אשל הגיב:

    איך קלעת לזה שאני כבר ימים מחפשת מתכון טוב לקוקי גלידה ??? ברור שאשתמש בעינים עצומות במתכון שלך. תודה רבה

    אהבתי

    1. בייקרי 365 הגיב:

      מעולה! ספרי איך יצא!

      אהבתי

  2. לילי הגיב:

    כמה עוגיות יוצאות בערך? (לפני ההרכבה)

    אהבתי

    1. בייקרי 365 הגיב:

      30 בערך

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s