קוקילידה מטריפה של סוכר חום

אחרי שהטרפנו אתכם עם המתכון למגנום עם גלידת סוכר חום מוקצפת מדהימה וקלה להכנה, הנה עוד רעיון למה שאפשר לעשות עם הגלידה הזאת – קוקילידה מטריפה עם עוגיות סוכר חום. לא תוכלו להפסיק לזלול – בהתחייבות!

IMG_0066_2.JPG

לעוגיות:
170 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
270 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית קינמון (אופציונלי)
3/4 כפית מלח
200 גרם סוכר
60 גרם מולסה (אם אין אז מוותרים ומחליפים את הסוכר בסוכר חום)
1 ביצה בגודל L
מעט תמצית וניל

  • מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח עד לקבלת פירורים דקים
  • מוסיפים פנימה את הסוכר והמולסה ולבסוף את הביצה ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד
  • מקררים את הבצק שעה במקרר
  • קורצים מהבצק חתיכות קטנות ומגלגלים לכדורים, משטחים מעט לפיתה ומסדרים על מגש עם נייר אפייה
  • אופים ב-170 מעלות כ-15-17 דקות. מצננים.

להכנת קוקילידות מטריפות:

  • מכינים גלידת סוכר חום לפי המתכון שלנו
  • יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית רחבה ומקפיאים לילה לפחות
  • באמצעות חותכן עגול, קורצים מהגלידה עיגולים בקוטר של העוגיות ומניחים כל עיגול בין שתי עוגיות
  • שומרים במקפיא עד להגשה
מודעות פרסומת

There are 4 comments

  1. אירן אשל

    איך קלעת לזה שאני כבר ימים מחפשת מתכון טוב לקוקי גלידה ??? ברור שאשתמש בעינים עצומות במתכון שלך. תודה רבה

השאר תגובה