הנה מקרונים שאפשר לפתוח איתם בכיף שנה באמת מתוקה. בפנים – מרמלדת אגסי נאשי (על תקן התפוח, יעבוד גם עם כל סוג של תפוחים) וגנאש שוקולד מריר-דבש. זה טעיייים!!

IMG_6675_2.JPG

את המקרונים מכינים לפי המדריך השלם שלנו למקרונר והנה המתכון למלית.

מרמלדת אגסים/תפוחים:
110 גרם תפוחים/אגסים טחונים למחית
1 תפוח/אגס מקולף ומגולען חתוך לקוביות קטנות
12 גרם סוכר אינוורטי
30 גרם סירופ גלוקוז
4 גרם פקטין NH
50 גרם סוכר

  • מחממים בסיר את המחית, הסוכר האינוורטי וסירופ הגלוקוז ל-50-60 מעלות
  • מערבבים בקערית קטנה את הפקטין והסוכר ומוסיפים אל הסיר
  • מוסיפים את קוביות הפרי אל הסיר וממשיכים לבשל עד שמגיע לרתיחה
  • מבשלים עוד 3 דקות ומסירים מהאש
  • מצננים ושומרים במקרר עד להרכבה

גנאש שוקולד מריר ודבש:
210 גרם שמנת מתוקה
מעט תמצית וניל או אבקת וניל
60 גרם דבש
380 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה

  • מחממים את השמנת בסיר עם הווניל והדבש ויוצקים על גבי השוקולד
  • מערבבים מהמרכז כלפי חוץ עד שמקבלים גנאש חלק ומבריק ללא גושים
  • מוסיפים פנימה את החמאה וממשיכים לערבב עד שהיא כולה נטמעת בגנאש
  • פורסים ניילון נצמד על מגש ושופכים עליו את הגנאש בשכבה אחידה בעובי 1 ס"מ בערך
  • מכסים את הגנאש גם מעל בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה

הרכבה:

  • מניחים עם כפית כמות קטנה של מרמלדת תפוחים/אגסים במרכז כל מקרון
  • מעבירים את הגנאש לשקית זילוף עם צנטר קטן ומזלפים טבעת מסביב למרמלדה
  • סוגרים עם עוגיית מקרון נוספת ומהדקים

המרת גדלים של עוגות:

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה