שמרים בתלישה

עוגת שמרים בגרסת תלישה שזוללים עם הידיים ועם המון קינמון וסוכר. גם כיף וגם טעים… 

IMG_0150_2.JPG

חומרים לתבנית אינגליש קייק אחת גדולה

לבצק:
350 גרם קמח (3 כוסות + 1 וחצי כפות)
50 גרם סוכר (רבע כוס)
חצי כפית מלח
60 גרם מים (1/4 כוס)
8 גרם שמרים יבשים (2 ורבע כפיות)
80 גרם חלב ( 1/3 כוס)
40 גרם חמאה רכה
2 ביצים גודל L
מעט תמצית וניל

למריחה:
30 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
2 כפיות קינמון

  • שמים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר ולשים עם וו לישה במשך 10 דקות
  • מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות, מכסים בשקית גדולה ומניחים לתפיחה במקום חמים למשך שעה
  • מרדדים את הבצק לעלה דק בגודל 30X50 ס"מ
  • מברישים את הבצק בחמאה הרכה ומפזרים בנדיבות סוכר מעורבב עם קינמון
  • חותכים את הבצק ל-6 חלקים שווים לאורך ואז ל-6 חלקים שווים לרוחב
  • מסדרים את המלבנים שהתקבלו כשהם עומדים בתבנית עד שממלאים את כל התבנית
  • מכסים בשקית גדולה ומתפיחים עוד 45 דקות
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים במשך 30 דקות
  • מצננים וזוללים
מודעות פרסומת

There is one comment

השאר תגובה