צ'ורוס רד וולווט

צ'ורוס רד וולווט אדומים, מהממים וטעימים המוגשים לצד דיפ קרמל מלוח. וואיי, וואיי, כמה שזה טעים!!!!

IMG_8166_2.JPG

320 גרם מים
70 גרם חמאה
1/2 כפית וניל
100 גרם סוכר
170 גרם קמח
10 גרם קקאו
3 ביצים L  או 4 ביצים M
צבע מאכל אדום

שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר לפיזור

הכנה:

  • בסיר מביאים לרתיחה חמאה, וניל  ומים. מוסיפים קמח, קקאו וסוכר וממשיכים לערבב עד שנוצרת תערובת אחידה שנפרדת מדפנות הסיר.
  • מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים צבע מאכל ומערבלים במהירות נמוכה עד שהתערובת מתקררת מעט.
  • מגבירים את מהירות הערבול ומתחילים להוסיף את הביצים בהדרגה עד שהן נבלעות פנימה.
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנטר משונן בקוטר 14.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק. מזלפים את הבצק לתוך השמן ו"חותכים" אותו באמצעות סכין או מספריים. מטגנים 3 דקות מכל צד ומעבירים לנייר סופג. מפדרים במעט אבקת סוכר.

לטופי מלוח
100 גרם סוכר
80 גרם גלוקוז
120 גרם שמנת
60 גרם חלב מרוכז
110 גרם חמאה
קורט מלח ים

  • מקרמלים את הסוכר וגלוקוזה עד "קרמל מעשן" ,עוצרים את הבישול עם השמנת וחלב מרוכז והוניל ומבשלים מס' דקות
  • מוזגים למד ליטר ושוקלים. משלימים את המשקל ל 300 גרם על ידי הוספת מים וטוחנים בעזרת מוט בלנדר
  • מוסיפים את המלח, וחמאה וטוחנים שוב. מניחים במקרר עד להתייצבות.
  • לפני ההגשה ניתן לחמם מעט

 

מודעות פרסומת

2 תגובות הוסף תגובה

  1. Alon Nof הגיב:

    היי
    הכוונה שלך לקרמל מעשן זה 160 מעלות?
    תודה

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s