צ'ורוס ספירלה שוקולד

ב

למה להסתפק רק בסוג אחד של צ'ורוס כשאפשר בקלות להכין שניים? כאן הצ'ורוס הם בטעם שוקולד ובצורת ספירלה מגניבה. מגישים עם קצת שוקולד לבן מומס וזוללים…

IMG_8168_2.JPG

320 גרם מים
70 גרם חמאה
1/2 כפית קינמון
100 גרם סוכר
150 גרם קמח
30 גרם קקאו
3 ביצים L  או 4 ביצים M

שמן לטיגון עמוק
סוכר וקינמון לפיזור

  • בסיר מביאים לרתיחה חמאה, וניל  ומים. מוסיפים קמח, קקאו וסוכר וממשיכים לערבב עד שנוצרת תערובת אחידה שנפרדת מדפנות הסיר.
  • מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות נמוכה עד שהתערובת מתקררת מעט.
  • מגבירים את מהירות הערבול ומתחילים להוסיף את הביצים בהדרגה עד שהן נבלעות פנימה.
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנטר שיניים צפופות קוטר 10.
  • מזלפים את הבצק בצורת ספירלה על גבי סיליקון או נייר אפייה ומקפיאים שעה לפחות.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק ל160 מעלות. מניחים את הספירלות לתוך השמן ומטגנים 2-3 דקות מכל צד.
  • מעבירים לנייר סופג. טובלים בסוכר וקינמון וניתן להגיש לצד שוקולד לבן מומס.
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s