מחבר:בייקרי 365 פורסם:02/01/2018 קטגוריה:האקדמיה לאפייה תגובות:אין תגובות שיעור חדש מהאקדמיה של בייקרי 365 – כל מה שרציתם לדעת על חומר הגלם הכי פופולרי במטבח – הווניל! המרת גדלים של עוגות: מעוגה עגולה מרובעת ברוחב ס"מ לעוגה עגולה מרובעת ברוחב ס"מ מכפילים את החומרים ב- הדפס מתכוןשתףWhatsAppטוויטרפייסבוקפינטרסטדואר אלקטרוניאהבתיאהבתי טוען... לקרוא מאמרים נוספים הפוסט הקודםהסוכר הפוסט הבאאיך תבנו את פלטת הגבינות המושלמת אולי תאהב/י גם הסוכר 01/01/2018 מחית פרלינה ביתית 23/07/2016 אל תקרא לי כדור שוקולד… 05/12/2016 השאר תגובהלבטל