סהרוני אגוזים בניחוח תפוז

סהרוני אגוזים פריכים וכיפיים עם ארומה עדינה של תפוזים. עוגיות מושלמות שאני אוהב במיוחד על פי מתכון של חברתי המוכשרת נטלי מרסיאנו.

ac882122-1b77-42ec-86c4-a40e83b0552c_2

200 גר חמאה רכה
180 גרם שמן
200 גרם מיץ תפוזים
גרידה מ 3 תפוזים
750 גרם קמח
100 גרם קורנפלור
200 גרם אבקת סוכר
100 גרם קוקוס
100 גרם אגוזים מעורב מה שאוהבים
12 גר אבקת אפיה

  • שמים בקערת המיקסר את כל המצרכים הרטובים ומערבבים עם וו גיטרה
  • מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים לקבלת בצק אחיד
  • מעבירים לקרור של שעה
  • יוצרים עוגיות בצורת ירח
  • אופים ב-170 מעלות כ-15-20 דקות לקבלת צבע זהוב יפה
  • בוזקים אבקת סוכר
  • ניתן לגוון לכבוד פורים את הבצק ב 50 גרם פרג שלם ליצירת נקודות יפות. להחליף 100 גרם קמח בפרג טחון.
  • העוגיות נשמרות שבועיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר, ניתן גם להקפיא לאחר האפיה

There are 4 comments

  1. רחלי

    היי
    האם 100 גרם פרג טחון במקום 100 גרם קמח
    משום מה נראה לי לא מידתי

השאר תגובה