סהרוני אגוזים פריכים וכיפיים עם ארומה עדינה של תפוזים. עוגיות מושלמות שאני אוהב במיוחד על פי מתכון של חברתי המוכשרת נטלי מרסיאנו.

ac882122-1b77-42ec-86c4-a40e83b0552c_2

200 גר חמאה רכה
180 גרם שמן
200 גרם מיץ תפוזים
גרידה מ 3 תפוזים
750 גרם קמח
100 גרם קורנפלור
200 גרם אבקת סוכר
100 גרם קוקוס
100 גרם אגוזים מעורב מה שאוהבים
12 גר אבקת אפיה

  • שמים בקערת המיקסר את כל המצרכים הרטובים ומערבבים עם וו גיטרה
  • מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים לקבלת בצק אחיד
  • מעבירים לקרור של שעה
  • יוצרים עוגיות בצורת ירח
  • אופים ב-170 מעלות כ-15-20 דקות לקבלת צבע זהוב יפה
  • בוזקים אבקת סוכר
  • ניתן לגוון לכבוד פורים את הבצק ב 50 גרם פרג שלם ליצירת נקודות יפות. להחליף 100 גרם קמח בפרג טחון.
  • העוגיות נשמרות שבועיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר, ניתן גם להקפיא לאחר האפיה

חדש! המרת גדלים של עוגות

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

לפוסט הזה יש 8 תגובות

  1. נצ

    נראה טוב, כמה עוגיות יוצאות מהמתכון הזה?

    1. בייקרי 365

      תלוי בגודל, בין 20 ל-30

  2. רחלי

    היי
    האם 100 גרם פרג טחון במקום 100 גרם קמח
    משום מה נראה לי לא מידתי

    1. בייקרי 365

      כן, לזאת הכוונה

  3. אוסנת

    טוב, רק תזכורת להחמיא לך מדי פעם. נהנית מהאתר שלך, מהרעיונות הנחמדים, ומהתגובות המיידיות. אז מדי פעם צריך להגיד רק תודה 🙂

    1. בייקרי 365

      תודה רבה!

  4. חיה טופז

    באיזה מצב האגוזים צריכים להיות? טחונים? קצוצים? טבעיים? קלויים??

    1. בייקרי 365

      אפשר טבעיים או קלויים לפי הטעם
      טחונים או קצוצים דק

השאר תגובה