מתכון אורח: סמבוסק פיצה וגבינות

בימים משוגעים שכאלה שכולנו נמצאים כל היום בבית, מבשלים את עצמנו לדעת ורק מחפשים רעיונות חדשים שיעזרו לנו להשמין, אנחנו כאן כדי לעזור לכם במשימה. ועכשיו אנחנו עם פינה חדשה שבה בכל פעם נפרגן לכם עם מתכון שאהבנו במיוחד מרחבי הרשת. אז קבלו מתכון של מלך הבבקות, שימי אהרון, לסמבוסק משולש במילוי פיצה וגבינות. ואל תשכחו לבקר בעמוד האינסטגרם המהמם של שימי

רוצים שהמתכון שלכם גם יזכה לככב אצלנו באתר, בפייסבוק ובאינסטגרם. העלו תמונה ותייגו אותנו בפיד או בסטורי, או שילחו לנו במייל לכתובת contact@bakery365.co.il

@foodie_moody_shimi_aaron

לבצק:
1 קילו קמח
2 כפיות מלח
1 שקית אבקת אפיה
14 גרם שמרים יבשים
3 כפות סוכר
כף גדושה של דבש
4 ‏כפות שמן זית‏
1 כף חומץ יין לבן
2.5-3 כוסות מים פושרים

למילוי ולרוטב פיצה:
8 ‏כפות רסק עגבניות
‏7 כפות מים
‏כף שמן זית
‏כפית מלח
‏3 כפיות אורגנו יבש
‏שן כתושה של שום
חצי כפית סוכר
200 גרם מוצרלה מגורדת+ 50גרם פטה (לא רטובה) מעורבבות ביחד.

לציפוי:
ביצה טרופה עם כף מים
שומשום או זרעים לבחירתכם (כמון, כוסברה וכו׳)

  • מתחילים בתסיסה של השמרים בחצי כוס מים לרבע שעה
  • ‏בינתיים מערבבים את שאר החומרים במיקסר, מתחילים עם היבשים ועוברים לשאר
  • מוסיפים את השמרים ‏לאחר שתססו ‏ורק אז מתחילים להוסיף את שאר המים לאט
  • ‏הבצק לא אמור ‏להידבק לדפנות הקערה ‏אז אם הוא מרגיש רטוב מדי אפשר להוסיף עוד קמח, כל פעם כף אחת ולאט. עד שזה לא נדבק לדפנות.
  • ‏מניחים בצד ל 30/45 דקות לתפוח.
  • מחממים תנור ל 200°
  • מקמחים את משטח העבודה ‏ומחלקים את הבצק ‏לארבע חתיכות. ‏מתחילים לרדד חתיכה אחת לעלה דק כשהשאר מקומחות ומכוסות במגבת נקייה ( כל חתיכה מספיקה בערך ל 5 עיגולים).
  • בעזרת רינג מתכת לעוגות בערך בקוטר 12סמ (אפשר להשתמש בקערה קטנה) חותכים עיגולים שווים. אם הבצק מתכווץ קצת ‏אפשר לרדת אותו עוד קצת בעזרת מערוך.
  • במרכז כל אחד מוזגים כף רוטב ובערך שתי כפות מתערובת הגבינות. מקפלים לצורת אוזן המן ומוודאים שהקצוות ‏והחיבורים מהודקים היטב.
  • ‏מורחים את הביצה הטרופה מעל ומפזרים את השומשום או את מה שתרצו.
  • אופים במשך 15 דקות או עד לקבלת צבע נכון.
  • טיפ: אפשר להקפיא ולהפשיר מתי שרוצים. אם לא הקפאתם, אפשר לשמור בחוץ ליום שלם.
  • מגישים ונהנים!
@foodie_moody_shimi_aaron

המרת כמויות

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה