עוגיות אוריאו סטייל

עוגיות אוריאו סטייל עם מילוי מושלם של שוקולד לבן מקורמל. עוגיות כהות וקראנצ'יות, ממולאות בכמות המילוי שאתם אוהבים כך שגם הגדולים וגם הקטנים מתעלפים עליהם. אצלנו הן חוסלו בשניות. המתכון מבוסס על מתכון של תומס קלר ממאפיית בושון בניו יורק שניסה לשחזר את ההצלחה של העוגיות התעשייתיות האהובות כל כך…

חומרים לכ-20-25 עוגיות:
240 גרם קמח (כוס וחצי ועוד 3 כפות)
150 גרם סוכר (3/4 כוס סוכר)
90 גרם אבקת קקאו (3/4 כוס)
2 גרם אבקת אפייה (חצי כפית)
כפית וחצי מלח
210 גרם חמאה

למילוי:
120 גרם שמנת מתוקה
220 גרם שוקולד לבן מקורמל (או שוקולד לבן רגיל)

  • מכינים קודם את המילוי: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, יוצקים על גבי השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים בניילון נצמד על פני הקרם ושומרים בטמפרטורת החדר 6 שעות לפחות.
  • מכינים את העוגיות: בקערת מיקסר שמים את החמאה כשהיא קרה וחתוכה לקוביות, קמח, אבקת קקאו ואבקת אפייה ומערבלים עם וו גיטרה עד לקבלת פירורים דקים
  • מוסיפים את המלח והסוכר וממשיכים לערבל רק עד שמתקבל בצד אחיד
  • מרדדים בין שני ניירות אפייה לעובי של כ-3 מ"מ ומעבירים למקרר לשעה לפחות
  • קורצים עיגולים בקוטר 3-4 ס"מ ומסדרים על גבי מגש עם נייר אפייה
  • אופים ב-170 מעלות כ-20 דקות. מצננים.
  • מעבירים את המילוי לשקית זילוף, הופכים כמחצית מהעוגיות ומזלפים על העוגיות ההפוכות מעט מהקרם, מניחים מעל עוגייה נוספת ומהדקים בעדינות עד שהמילוי מגיע לשוליים
  • שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע

המרת כמויות

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה