מבצע תרמומיקס 2019

תמיד חלמתם על תרמומיקס?

מכירה מוקדמת במחיר בלעדי לחברים של בייקרי 365 – תרמומיקס, מעבד המזון המתקדם בעולם ב-4,500 ₪ במקום 7,900 ₪

וגם הטבה נוספת- עד 10 תשלומים שווים ללא ריבית.

 לרכישה לחצו על הלינק>> https://tm5.co.il/shop/

ובחרו לרכישה בתשלום אחד או בתשלומים

 

הזינו את הקוד המתאים לפי אופן התשלום הנבחר:

קוד ההטבה לרכישה בתשלום אחד: BAKERY365

קוד ההטבה לרכישה בתשלומים: BAKERY365P

 

לשאלות ולרכישה טלפונית: 03-7107744

 

*ההטבה תהיה בתוקף עד 20.7.19 ו/או עד גמר המלאי המוקדם מביניהם. אספקה במהלך חודש אוגוסט 19.

 

ויש לנו גם מתכונים שמתאימים במיוחד לתרמומיקס:

thermo1

מוס שוקולד:
100 גרם (½ כוס) סוכר
200 גרם שוקולד מריר
4 ביצים מופרדות
250 מ”ל ( 1מיכל ) שמנת מתוקה
קורט מלח

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
  2. מכניסים לקערת התרמומקיס  את השוקולד ו- 100 גרם שמנת מתוקה ומבשלים 5 דקות/ 50 מעלות/ מהירות 2.
  3. מוסיפים את החלמונים ומערבבים 15 שניות/ מהירות 4. מעבירים את התערובת לקערה בצד עד לשימוש.
  4. שוטפים את קערת התרמומיקס ומייבשים היטב. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב. מכניסים לקערה את החלבונים, אבקת הסוכר וקורט מלח ומקציפים 3.5 דקות/ מהירות 4.
  5. מקפלים את החלבונים בעדינות לתוך תערובת השוקולד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מחזירים את המטרפה למקומה ומכניסים לקערה את יתרת השמנת המתוקה ומקציפים 30 שניות / מהירות 4.
  7. מקפלים את הקצפת בעדינות לתוך תערובת השוקולד לקבלת בלילה אחידה.
  8. יוצקים את הבלילה לכוסיות הגשה אישיות ומעבירם למקרר ל 4 שעות לפחות. מגישים קר.

 

thermo3.jpg

ריבת תות:
500 גרם תותים, חצויים
20 גרם מיץ לימון
375 גרם סוכר

  1. שמים תותים, מיץ לימון וסוכר בקערת הערבוב. מניחים את יחידת הוורומה ללא המכסה במקום כוסית מדידה על קערת הערבוב ומבשלים 35-40 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות1 (ראו טיפים).
  2. בוחנים את נקודת הקרישה של הריבה (ראו טיפים), יוצקים לצנצנות מעוקרות וסוגרים מיד את המכסים המתברגים. הופכים את הצנצנות ל-10 דקות ואז הופכים אותן חזרה ומצננים. מגישים או מאחסנים במקום קריר ויבש.

 

thermo2 (2)

עוגיות שוקולד צ'יפס:
140 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
130 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
100 גרם סוכר
100 גרם סוכר חום
1 ביצה
2 כפיות סוכר וניל תוצרת בית או 1 כפית תמצית וניל טבעית
180 גרם קמח לבן
½ כפית סודה לשתייה
½ כפית אבקת אפייה
1 קורט מלח

  1. מחממים תנור ל- C°180. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה ושומרים בצד.
  2. שמים שוקולד מריר בקערת הערבוב וקוצצים 3-6 שניות/מהירות 6. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  3. שמים חמאה, סוכר, סוכר חום, ביצה וסוכר וניל בקערת הערבוב ומערבבים 2 דקות/מהירות 3.
  4. מוסיפים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ומערבבים 40 שניות/מהירות 4.
  5. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים 30 שניות/מהירות 2. יוצרים מהבצק בעזרת שתי כפיות כדורים בגודל אגוז מלך ומניחים אותם במרחק 5 ס”מ זה מזה על תבניות האפייה. אופים תבנית אפייה אחת אחרי השנייה, כל אחת 10-12 דקות (C°180) עד שצבע העוגיות הופך שחום-זהוב. מצננים על רשת צינון לפני הגשה או מאחסנים במכל אטום.

 

thermo4 (2)

טירמיסו:
250 גרם גבינת מסקרפונה
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
1 ביצה
1/2 כוס קפה אספרסו (או קפה נמס חזק ללא חלב)
20 עוגיות ‘ליידי פינגרס’
2 כפות אבקת קקאו

  1. מרכיבים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים לקערה את המסקרפונה, השמנת המתוקה, הסוכר והביצה ומקציפים 2 דקות/ מהירות 4 עד לקבלת קרם אוורירי ויציב.
  2. מעבירים את קרם המסקרפונה שהתקבל לשק זילוף ושומרים במקרר עד להרכבת המנה.
  3. טובלים עוגיית ‘ליידי פינגרס’ בקפה ומסדרים בתחתית כוס הגשה, מזלפים מעל מקרם מסקרפונה, טובלים עוגייה נוספת בקפה, מניחים מעל לקרם ומזלפים מעל עוד מעט מהקרם. חוזרים על הפעולה עם כל העוגיות וקרם המסקרפונה.
  4. לקראת ההגשה מפדרים בקקאו מעל לשכבת הקרם העליונה ומגישים קר.

ניתן להכין את המתכון ללא ביצים חיות – במקרה זה יש להכין בצמוד להגשה בכדי שהקרם יהיה יציב דיו.