קצת עליי

איזה כיף שבאתם לאתר שלי!

שמי דרור ואני פודי אמיתי. אוהב כל מה שקשור לאוכל, לבישול ובמיוחד למתוקים לאפייה ולקונדיטוריה. פטיסרי עילית, במיוחד כזה שבא מפריז, אהוב עליי מאוד ובכלל אני מאוד אוהב את עיר האורות. אבל באותו זמן גם תמיד שומר על ראש פתוח לשלל תרבויות קולינריות מתוקות וגם כאלו שלא – מת על בצקים איטלקיים, זולל בהנאה אוכל אסייתי ולא מוותר אפילו על ג'אנק אמריקאי. תמיד מחפש ללמוד ולהכיר גאדג'טים וחידושים במטבח, טכניקות חדשות וגם כאלו ישנות שהתפספסו בדרך ומה לא…

תמיד אהבתי לבשל ולקשקש במטבח. אמא שלי נתנה לי רשות להיכנס למטבח בגיל ממש צעיר וכבר בבית הספר היסודי הייתי מבשל לעצמי ארוחות צהריים. גם מתוקים תמיד אהבתי – זוכר את עצמי הולך תמיד לקנות איזה מאפה מתוק או אקלר במאפייה השכונתית בדימונה.  עם הזמן ובעזרתה של אימי שהיא אשפית במטבח, למדתי גם להכין כל מיני דברים בעצמי והמשכתי עם זה הלאה גם אחרי שעזבתי את הבית. אבל לפני מספר שנים החלטתי לקחת את האהבה הזאת צעד אחד קדימה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה אצל אסטלה. היה קורס מדהים שבאמת לקח אותי הרבה רמות למעלה ומאז אני רק ממשיך.

חוץ מלבשל, אני גם מאוד אוהב לצלם. לאבא שלי הייתה מצלמת פילם ותיקה (שאני בטוח שעדיין נמצאת אצלו איפשהו בארון) שאיתה הייתי מצלם בני משפחה וטיולים כבר לפני שנים רבות. אחד הדברים הראשונים שקניתי מכספי הפרטי אחרי שהתחלתי לעבוד היה מצלמה דיגיטלית, מהמצלמות הראשונות שהיו בשוק בארץ – פשוטה, איטית, מסורבלת, אבל עדיין דיגיטלית. מאז שכללתי כמובן את הציוד שברשותי וגם את כישורי הצילום שלי.

יחד אני משלב את שני הכישורים האלה פה בבלוג שלי שנקרא "בייקרי 365". למה? כי אני באמת במטבח 365 ימים בשנה. ועל כן, אני שמח לשתף את התוצרים, המתכונים והתמונות כאן בשבילכם, עושה זאת באהבה גדולה ומודה לכם על כך שאתם עוקבים ומפרגנים.

אבל אלו רק החיים השניים שלי בלילה. במשך היום אני גם נשוי לאשתי האהובה לילך שבלעדיה כל זה לא היה קורה, אב לארבעה בנים חמודים ושובבים שלומדים לאכול רק מקרונים ואקלרים, וגם מהנדס תוכנה בכיר בחברת מיקרוסופט (וכן, אני מאוד אוהב את מה שאני עושה שם ולא מתכנן לפרוש בזמן הקרוב ולפתוח קונדיטוריה).

מודעות פרסומת