האמת, שתכננתי להכין את הגליון הבא של "בייקרי 365 וחברים" רק לקראת פסח, אבל שיחה ספונטנית עם חברים הולידה את הרעיון ליצור חוברת מהירה שתכיל מתכוני עוגיות בלבד לכבוד משלוחי המנות של פורים. מפה לשם, התגלגלנו לחוברת עם 32 מתכונים שווים בהשתתפות 22 מהחברים שלנו, כולל קונדיטורים מחו"ל, שכולם התגייסו למיזם הזה. כפי שאת משלוחי המנות של פורים אנו נותנים באהבה ובשמחה של נתינה ללא ציפייה לקבלת תמורה, כך גם החוברת הזאת מופצת ממקום של אהבת חינם ושל נתינה מכל הלב וללא תמורה. עיזרו לנו להפיץ עוד ועוד אהבת חינם ותוכן אפייה איכותי וחינמי על ידי שיתוף הפוסט או שליחת הקישור הבא לכל מכריכם ושיהיה לכולנו חג פורים שמח עד אין קץ!
קישור להפצה: http://bit.ly/2VvfZap
וכמובן שלא נוותר על ההזדמנות להגיד המון תודה לכל החברים היקרים שלנו שנרתמו מיד לפרוייקט ועבדו על מנת לשתף איתכם מתכונים שווים לקראת החג. אוהבים אתכם המון!
נשמח אם תשתפו איתנו מה דעתכם על החוברת וכן כל תגובה, שאלה או מחשבה שיש לכם, כאן באתר או במייל: contact@bakery365.co.il
החוברת מוקדשת באהבה אינסופית לאלמוג לוי ז"ל, אחייני היקר והאהוב והמבקר מספר 1 של העוגות שלי, שנפטר רק ימים ספורים לפני שהתחלתי לעבוד על הפרוייקט הזה. אוהב אותך לנצח, אחי הקטן!