פסטה אפויה

הפסטה האפויה הזו מלווה את המשפחה שלנו כבר הרבה שנים. היא פשוטה להכנה אך כל כך טעימה ותמיד מרשימה ומשביעה את כל מי שבא לבקר. הפעם הכנתי אותה בגרסה קצת יותר מפונפנת שגם נראית מדהים, אבל המתכון עובד מצויין גם אם סתם מערבבים הכל יחד ושמים בתבנית.

IMG_8009_2.JPG

חומרים:
1 חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
1 קופסא עגבניות מרוסקות
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט אורגנו או בזיליקום יבשים (אופציונלי)
2 שיני שום כתושות
1 גביע גבינת קוטג'
150 גרם גבינה צהובה מגורדת (אפשר גם פרמזן או קשקבל)

  • לקבלת פשטידה יפה כמו בתמונה, בוחרים בפסטה בצורת צינורות עבים וקצרים ומסדרים אותם עומדים בתוך תבנית עגולה או רינג. לחילופין ניתן להתשמש בכל צורה של פסטה ופשוט לפזר אותה בתבנית.

img_7964_2

  • שמים את העגבניות, הרסק והתבלינים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 2 דקות ומסירים מהאש.
  • מערבבים את הקוטג' אל הרוטב ומפזרים בשכבה אחידה מעל הפסטה. דופקים מעט את התבנית כדי שהרוטב ייכנס פנימה בחיבורים שבין הצינורות. אם מכינים בתבנית רגילה, אז פשוט מערבבים את הפסטה עם הרוטב.img_8006_2
  • מפזרים מעל את הגבינה המגורדת ואופים ב-180 מעלות 15-20 דקות עד שהגבינה מותכת ומשחימה מעט

img_8019_2

מודעות פרסומת

השאר תגובה