אלפחורס

מסיימים את שבוע העוגיות שלנו עם מתכון לעוגיות אלפחורס מושלמות של הקונדיטורית יאנינה מירסקי מפקאל'ה. כמה טעים!!!

DSC_0310a.jpg

חומרים:
260 גרם חמאה
160 גרם סוכר
4 חלמונים
חצי כפית תמצית וניל
כפית ברנדי
גרידה מלימון אחד
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
להרכבה:
ריבת חלב
קוקוס טחון
  • בקערת המיקסר מקציפים יחד חמאה וסוכר
  • מוסיפים בהדרגה את החלמונים, תמצית וניל, ברנדי וגרדת לימון
  • מנפים את החומרים היבשים ומוסיפים אותם לתערובת
  • ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד
  • עוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר לשעה, עד שהבצק מתקרר
  • מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ”מ על גבי משטח העבודה
  • קורצים עיגולים בקוטר כ-5 ס”מ ומסדרים אותם על גבי מגש
  • אופים במשך 7-8 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. מצננים.
  • מחברים כל שני “מכסים” בעזרת ריבת חלב ומגלגלים על קוקוס טחון
מודעות פרסומת

2 תגובות הוסף תגובה

  1. גלית הגיב:

    הי,
    במתכון של העוגיות אלפחורס, לא צריך לשים גם אבקת אפייה?
    תודה

    אהבתי

    1. בייקרי 365 הגיב:

      אין צורך

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s