פאדג' קרמל

לכבוד שבוע הקרמל, ביקשתי מחברתי קוסמת הסוכר רונית צין קרסנטי לרקוח לכם מתכון קרמלי משגע. היא יצרה עבורכם את קוביות הפאדג'-קרמל המדהימות האלה. אל תגישו אותן לאורחים שלכם, הם לא ירצו ללכת…

IMG_0404_3.jpg

חומרים לתבנית בגודל 15X20:
130 גרם חמאה
1 פחית חלב מרוכז ממותק
1 כוס סוכר
3 כפות גלוקוזה
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות

אופן ההכנה:

  • בסיר אחד ממיסים את החמאה. מוסיפים את החלב המרוכז ומביאים לרתיחה.
  • במקביל, בסיר נפרד מביאים את הסוכר למצב קרמל ענברי.
  • מוסיפים את הקרמל לחמאה והחלב כשהם רותחים רתיחה עדינה.
  • מוסיפים את הגלוקוזה.
  • מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה בינונית כ- 10 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
  • מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד הלבן. מערבבים היטב.
  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה להתייצבות למשך כ- 4 שעות.
  • חותכים לקוביות. ניתן לשמור במקרר
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s