פאדג' קרמל

לכבוד שבוע הקרמל, ביקשתי מחברתי קוסמת הסוכר רונית צין קרסנטי לרקוח לכם מתכון קרמלי משגע. היא יצרה עבורכם את קוביות הפאדג'-קרמל המדהימות האלה. אל תגישו אותן לאורחים שלכם, הם לא ירצו ללכת…

IMG_0404_3.jpg

חומרים לתבנית בגודל 15X20:
130 גרם חמאה
1 פחית חלב מרוכז ממותק
1 כוס סוכר
3 כפות גלוקוזה
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות

אופן ההכנה:

  • בסיר אחד ממיסים את החמאה. מוסיפים את החלב המרוכז ומביאים לרתיחה.
  • במקביל, בסיר נפרד מביאים את הסוכר למצב קרמל ענברי.
  • מוסיפים את הקרמל לחמאה והחלב כשהם רותחים רתיחה עדינה.
  • מוסיפים את הגלוקוזה.
  • מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה בינונית כ- 10 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
  • מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד הלבן. מערבבים היטב.
  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה להתייצבות למשך כ- 4 שעות.
  • חותכים לקוביות. ניתן לשמור במקרר
מודעות פרסומת

There are 4 comments

  1. הודיה

    שלום,
    המתכון נראה מהמם ואנסה אותו עוד היום.
    אשמח לדעת כמה זמן ניתן להחזיק את הפאדג׳ מחוץ למקרר עד שמתקלקל?
    תודה רבה!!!

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s