בראוניז סופר-פאדג' עם קשיו ומקדמיה

חיתוכיות בראוניז סופר פאדג'יות עם קראנץ' קשיו ומקדמיה – תענוג שוקולדי שנמס בפה וטעם אגוזי משובח שעושה חשק לעוד! ויש גם גרסה כשרה לפסח וגרסה ללא גלוטן…

IMG_0703_2.JPG

חומרים לתבנית בגודל 20X30 ס"מ

200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם מקדמיה
100 גרם קשיו
200 גרם ביצים
200 גרם סוכר
1 גרם מלח
25 גרם אבקת קקאו
150 גרם קמח
מעט תמצית וניל

  • קולים את האגוזים ב-180 מעלות כ-8 דקות. מצננים וקוצצים גס.
  • ממיסים במיקרוגל יחד את השוקולד והחמאה ומניחים בצד להתקרר ל-40 מעלות
  • מקציפים יחד את הביצים עם הסוכר, המלח ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
  • מקפלים פנימה את תערובת השוקולד והחמאה
  • מנפים יחד את הקמח עם אבקת הקקאו ומקפלים אל הבלילה
  • יוצקים את התערובת אל תבנית מלבנית משומנת או מצופה בנייר אפייה
  • אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות ומצננים היטב
  • מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל 4X4 ס"מ
  • שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר
  • בגרסה כשרה לפסח, אפשר להחליף את הקמח ב-75 גרם קמח מצה ו-75 גרם קורנפלור
  • לגרסה ללא גלוטן, אפשר להחליף את הקמח ב-100 גרם אבקת שקדים ו-50 גרם קמח תפוחי אדמה
מודעות פרסומת

There are 6 comments

  1. סנדר

    כשאתה כותב "שוקולד מריר", לכמה אחוזי קקאו אתה מתכוון במתכון הזה?
    אני רואה שברוב המתכונים אתה לא מציין זאת, לדעתי זה יעזור.

    אהבתי

    1. בייקרי 365

      אם נדרש שוקולד עם אחוזים מסוימים אני מציין במפורש. אם אני לא מציין אז זה סימן שכל שוקולד ילך. בדרך כלל אני עובד עם השוקולד של קליבו שהוא 67% והוא מאוזן מאוד מבחינת טעם ומרקם.

      אהבתי

      1. סנדר

        תודה על התגובה,
        אתה מתכוון ל: 67.4% MADAGASCAR Callebaut ?
        אם אפשר לשאול – מאיפה אתה קונה אותו בארץ?

        אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s