בראוניז סופר-פאדג' עם קשיו ומקדמיה

ב

חיתוכיות בראוניז סופר פאדג'יות עם קראנץ' קשיו ומקדמיה – תענוג שוקולדי שנמס בפה וטעם אגוזי משובח שעושה חשק לעוד! ויש גם גרסה כשרה לפסח וגרסה ללא גלוטן…

IMG_0703_2.JPG

חומרים לתבנית בגודל 20X30 ס"מ

200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם מקדמיה
100 גרם קשיו
200 גרם ביצים
200 גרם סוכר
1 גרם מלח
25 גרם אבקת קקאו
150 גרם קמח
מעט תמצית וניל

  • קולים את האגוזים ב-180 מעלות כ-8 דקות. מצננים וקוצצים גס.
  • ממיסים במיקרוגל יחד את השוקולד והחמאה ומניחים בצד להתקרר ל-40 מעלות
  • מקציפים יחד את הביצים עם הסוכר, המלח ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
  • מקפלים פנימה את תערובת השוקולד והחמאה
  • מנפים יחד את הקמח עם אבקת הקקאו ומקפלים אל הבלילה
  • יוצקים את התערובת אל תבנית מלבנית משומנת או מצופה בנייר אפייה
  • אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות ומצננים היטב
  • מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל 4X4 ס"מ
  • שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר
  • בגרסה כשרה לפסח, אפשר להחליף את הקמח ב-75 גרם קמח מצה ו-75 גרם קורנפלור
  • לגרסה ללא גלוטן, אפשר להחליף את הקמח ב-100 גרם אבקת שקדים ו-50 גרם קמח תפוחי אדמה
מודעות פרסומת

5 תגובות הוסף תגובה

  1. שם הגיב:

    באיזה שלב מתווספים האגוזים לבלילה?

    אהבתי

    1. בייקרי 365 הגיב:

      בסוף כשהיא מוכנה

      אהבתי

  2. סנדר הגיב:

    כשאתה כותב "שוקולד מריר", לכמה אחוזי קקאו אתה מתכוון במתכון הזה?
    אני רואה שברוב המתכונים אתה לא מציין זאת, לדעתי זה יעזור.

    אהבתי

    1. בייקרי 365 הגיב:

      אם נדרש שוקולד עם אחוזים מסוימים אני מציין במפורש. אם אני לא מציין אז זה סימן שכל שוקולד ילך. בדרך כלל אני עובד עם השוקולד של קליבו שהוא 67% והוא מאוזן מאוד מבחינת טעם ומרקם.

      אהבתי

      1. סנדר הגיב:

        תודה על התגובה,
        אתה מתכוון ל: 67.4% MADAGASCAR Callebaut ?
        אם אפשר לשאול – מאיפה אתה קונה אותו בארץ?

        אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s