עם מה תאכלו את הגבינות שלכם בערב החג? עם הקרקרים המטורפים האלה! קראנצ'יים, מלוחים, מפוצצים בדברים טובים וכל כך ממכרים!!!

IMG_8850_2

חומרים לשני מגשי תנור

150 גרם קמח מלא (אפשר להחליף חלק או הכל בקמח כוסמין או שיפון)
200 גרם שיבולת שועל דקה
100 גרם גרעיני חמניה
60 גרם שומשום או זרעי פשתן
60 גרם גרעיני דלעת
10 גרם מלח
120 גרם שמן זית
200 גרם מים

  • שמים את כל החומרים בקערת מיקסר ומערבלים עם וו גיטרה רק עד לקבלת תערובת אחידה
  • מרדדים חצי מהתערובת בין שני ניירות אפייה לגודל 30X40, בערך הגודל של תבנית תנור ביתי, העובי צריך להיות כ-3-4 מ"מ
  • מסירים את נייר האפייה העליון וחוזרים על הפעולות עם המחצית השנייה של הבצק
  • אופים כ-5 דקות ב-170 מעלות. מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים או משולשים עם סכין חדה
  • מחזירים לתנור ואופים כ-20-30 דקות עד להזהבה

המרת גדלים של עוגות:

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה