מתכון לפיננסייר נענע מקורי ומשגע של חברתי הקונדיטורית המהממת שרית גז. העוגיות האלה קיבלו את השם שלהן מהעובדה שהן נראות כמו מטילי זהב קטנים. והם באמת זהב – כוס תה מהבילה ליד ואתם מסודרים…

sarit.jpg

270 גרם חמאה מומסת
270 גרם אבקת סוכר
150 גרם אבקת שקדים מולבנים
9 חלבונים מביצים בגודל L
140 גרם קמח לבן
כפית מחית וניל
חצי כוס עלי נענע

  • מחממים חמאה על אש בינונית עד שצבעה הופך לחום.
  • מסננים משאריות מוצקי החלב ומניחים בצד.
  • במיקסר בעזרת וו גיטרה מערבבים קמח אבקת סוכר ואבקת שקדים.
  • מוסיפים את החלבונים מערבבים למסה חלקה
  • מקפלים פנימה את החמאה המומסת מערבבים עד להטמעתה במסה.
  • קוצצים את עלי הנענע ומקפלים אל תוך התערובת
  • מעבירים לקערה עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של שעתיים
  • שמים בשק זילוף ומזלפים שלושת רבעי גובה לשקעים של תבנית סיליקון
  • אופים ב-170 מעלות כ-10-12 דק. מצננים.

המרת גדלים של עוגות:

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. עירית

    כמה יח' כאלו יוצאות מהמסה הזו?

השאר תגובה