קרוס-אובר בין שבוע איטליה שהסתיים לו אתמול בערב לשבוע העוגיות המסורתי שלנו שנחגג כל שנה יחד עם חג הפורים. והיום אנחנו עם עוגיות ביסקוטי מדהימות עם טעם קקאו עדין והמון המון דברים טובים בפנים. יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם עם טעם ומרקם מדוייקים ומעולים!

חומרים לכ-40 עוגיות

220 גרם סוכר
2 ביצים
260 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
כף וחצי אבקת קקאו
1 כף קפה נמס (אופציונלי)
180 גרם תערובת אגוזים (פקאן, שקדים, פיסטוק)

  • בקערת מיקסר שמים את הביצים והסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה ובהירה
  • מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הקקאו ואבקת קפה נמס
  • מקפלים את תערובת האבקות אל תערובת הביצים
  • לבסוף מערבבים פנימה את תערובת האגוזים
  • לשים כמה שניות לבצק מעט דביק ומגלגלים על משטח מקומח לגליל באורך כ-25-30 ס"מ
  • מעבירים את הגליל למגש עם נייר אפייה ומשטחים אותו מעט
  • אופים ב-180 מעלות 30 דקות ומצננים כשעה לטמפרטורת החדר
  • עם סכין משוננת פורסים פרוסות ברוחב כחצי ס"מ ומסדרים על גבי מגשים עם נייר אפייה כשהם שוכבים
  • מורידים את טמפרטורת התנור ל-130 מעלות ומייבשים כ-40 דקות, כאשר באמצע הייבוש הופכים את הביסקוטי פעם אחת
  • מצננים את הביסקוטי לטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה עד שבועיים
  • אם רוצים אפשר לצפות קצה אחד של העוגיה במעט שוקולד מומס ולפזר מעל מעט שברי אגוזים

חדש! המרת גדלים של עוגות

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה