אלו הן מהעוגות האהובות עליי ביותר שעד עכשיו תמיד יצא לי לאכול רק בנסיעות לארצות הברית.
סוף סוף, הצלחתי לשחזר את המתכון ועכשיו אני יכול לאכול את העוגיות האלה כל השנה.
רק אזהרה – הן ממכרות!!!

 10608780_784957354882360_586407572368632153_o

חומרים ל-50 עוגיות:
225 גרם חמאה קרה בקוביות
תמצית וניל
400 גרם קמח (2 ו-1/2 כוסות)
כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח

160 גרם סוכר חום (3/4 כוס)
110 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)

2 ביצים גדולות

150 גרם פצפוצי שוקולד לבן (כוס)
150 גרם אגוזי מקדמיה שבורים גס (כוס)

שמים חמאה, קמח, מלח, וניל ואבקת אפייה בקערת מיקסר ומערבבים עם וו גיטרה עד לקבלת פירורים
מוסיפים את שני סוגי הסוכר וממשיכים לערבב
מוסיפים את הביצים ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד
מוסיפים את הפצפוצים והאגוזים ומערבבים ערבוב קצר בלבד
מקררים שעה במקרר
מגלגלים כדורים קטנים ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה
אופים ב-170 מעלות 12 דקות עד לקבלת עוגות זהובות ופריכות עם מרכז רך ונימוח

המרת גדלים של עוגות:

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

לפוסט הזה יש 3 תגובות

  1. ענבר

    אמאלה תודה על המתכון!!! יצאו מושלם בדיוק כמו בסאב וויי! (או הקפואות!) אין לתאר איזה כיף

  2. הילה

    יצא מושלם!!!! האם לאחסן במקרר או על השיש?

    1. בייקרי 365

      על השיש

השאר תגובה