דונטס לימונדה ורודה

ב

בין כל הטיגונים, מוצאים גם זמן למתכון ברוח החג שיהיה פחות משמין. אז קבלו מתכון פצצה לדונאטס אפויים בטעם לימונדת תותים שמכינים בצ'יק ואוכלים בביס.

IMG_0443_2.JPG

חומרים לכ-30 דונאטס ביס

60 גרם חלב (רבע כוס)
2 ביצים
120 גרם סירופ מייפל או דבש (1/3 כוס)
1/4 כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת
מיץ מלימון אחד
140 גרם קמח (1 כוס)
גרידה מלימון אחד
1/4 כפית מלח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס תותים קצוצים דק

  • טורפים בקערה את החלב, הביצים, המייפל, הווניל והחמאה המומסת
  • לאחר מכן טורפים פנימה את מיץ הלימון
  • מערבבים בקערה נפרדת את הקמח עם הגרידה, המלח ואבקת האפייה
  • שופכים את האבקות אל תערובת הנוזלים ומערבבים הכל יחד רק עד שמתאחד, אין גושים ולא רואים יותר את הקמח. חשוב לא לערבב יותר מזה.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית סיליקון עם שקעים קטנים בצורת דונאטס (או כל צורה אחרת שתרצו) – ממלאים רק עד שני שליש גובה
  • מפזרים את התותים החתוכים בתוך הבלילה ומשקיעים אותם בעדינות פנימה
  • אופים ב-170 מעלות כ-12 דקות
  • מצננים לחלוטין לפני שמחלצים מהתבנית
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s