קינוח הדגל של ניו זילנד העונה לשם סלייס וניל מזכיר קצת עוגת נפוליאון או קרמשניט, אבל כאן שתי שכבות של בצק עלים קראנצ'י עוטפות ביניהן שכבה עבה ומפנקת של קרם וניל מושלם. קינוח מושחת אמיתי ואני לא מכיר מישהו שיכול לסרב לו…

בעקבות ההצלחה של המבצע הקודם שלנו, יש לנו מבצע שווה ממש בשבילכם. מזמינים מארז מיוחד ובלעדי לחברים של בייקרי 365 עם חבילת סוכר וניל בורבון אמיתי, 5 מקלות וניל איכותיים ותמצית וניל הכי מרוכזת שיש ומקבלים 15% הנחה, מבחנה עם אבקת וניל איכותית במתנה ומשלוח בחינם עד הבית! חובה להזין את קוד הקופון BLACK365 לפני שמשלימים את הרכישה. לפרטים ורכישה ליחצו כאן.
קניתם? נשמח לראות, תייגו אותנו בפייסבוק או באינסטגרם.

חומרים לעוגה בגודל 20X20 ס"מ

לבצק:
1 חבילה בצק עלים חמאה מופשר על פי ההוראות שעל האריזה

  • אם בא לכם להשקיע, אז אתם מוזמנים להכין את בצק העלים בעצמכם. ההכנה לא מאוד מסובכת ורק דורשת קצת סבלנות ויש לנו את המדריך המושלם בשבילכם ממש כאן…
  • חותכים את הבצק לשני ריבועים בגודל 25X25 ס"מ ומניחים כל אחד על גבי מגש עם נייר אפייה
  • מעל הבצק מניחים נייר אפייה נוסף ומעליו תבנית נוספת בתור משקולת
  • אופים את הבצק ב-180 מעלות כחצי שעה. חוזרים על הפעולה עם ריבוע הבצק השני
  • חותכים את הבצק האפוי לשני ריבועים בגודל 20X20 ס"מ ושומרים בצד

לקרם:
960 גרם חלב
200 גרם סוכר
10 חלמונים מביצים בגודל L
1 מקל וניל או כף מחית וניל
60 גרם קורנפלור
60 גרם חמאה

  • בסיר שמים את החלב, חצי מכמות הסוכר ואת הווניל ומביאים לסף רתיחה
  • בינתיים מערבבים בקערה את החלמונים עם יתרת הסוכר ועם הקורנפלור
  • יוצקים את החלב הרותח תוך כדי ערבוב אל תערובת החלמונים ומחזירים אל הסיר
  • מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהקרם מסמיך ומתחיל לבעבע
  • מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה עד שהיא נטמעת לחלוטין
  • בתוך רינג או תבנית בגודל 20X20 ס"מ מניחים ריבוע אחד של בצק
  • מעליו יוצקים את כל הקרם ומיישרים
  • מניחים מעל את ריבוע הבצק השני ומהדקים היטב בעדינות
  • מעבירים למקרר ללילה
  • למחרת מחלצים בעדינות מהרינג או התבנית ופורסים לחתיכות בגודל 5X5 ס"מ
  • ניתן לעטר במעט אבקת סוכר

חדש! המרת גדלים של עוגות

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה