מתכון מנצח לא מחליפים. כשאני מחפש להכין עוגת גבינה אפויה, אני תמיד מתחיל ממתכון הבסיס שלי לעוגת גבינה אפויה בסגנון ניו יורק אותו שיפרתי עם השנים לכדי שלמות. אני כל כך אוהב את המתכון הזה שמייצר מרקם קרמי כל כך נעים למרות שמדובר בעוגה אפויה. לא באסקית ולא שום עוגת גבינה אחרת תתחרה בעיניי בעוגה הזאת שהיא כל כך מיוחדת ושונה. היתרון הנוסף האדיר שלה היא שהמתכון מאוד ורסטילי ומקבל באהבה המון שינויים ותוספות ויש לי כבר לא מעט גרסאות שלה באתר. היום ריכזתי לכן את כולן בפוסט אחד משגע. איזו הכי אהבתן?

המרת גדלים של עוגות:

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה