אחרי מלא משלוחי מנות, אוזני המן ושלל תחפושות, מתיישבים לסגור את החג בכיף עם הפרלינים שלנו שגם הם התחפשו לא פחות מאשר לכדור הארץ. והמלית בפנים – גנאש פרלינה ודבש שמטריף את החושים!

מתכון למלית (מתאים לפרלינים בתבניות):
200 גרם שמנת מתוקה
70 גרם דבש
200 גרם פרלינה לוז
200 גרם שוקולד חלב

– מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה והדבש עד לסף רתיחה (רצוי לא להרתיח)
– יוצקים את השמנת על השוקולד והפרלינה ומערבבים היטב לקבלת גנאש חלק
– מעבירים את הגנאש לתבנית רחבה, מכסים בניילון נצמד על פני הגנאש ומניחים להתייצבות בטמפרטורת החדר שעה לפחות – טמפרטורת הגנאש צריכה להיות 25 מעלות ומטה
– מעבירים את הגנאש לשק זילוף וממלאים את הפרלינים
– מניחים להתייצבות בטמפרטורת החדר ל24 שעות לפני שסוגרים את הפרלינים

המרת גדלים של עוגות:

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה