הכעכים של אמא

בתרגום חופשי ממרוקאית קוראים להם "הכעכים של אמא" ואכן מדובר בעוגיות רכות וטעימות עם מעט קראנצ'יות של שומשום ועם טעם עדין של אניס שמגיעות מבית אמא ומבית סבתא. מושלמות לצד כל כוס תה, עם נענע או בלי…

IMG_8507_2.JPG

1 ק"ג קמח
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
1 כוס שמן קנולה או סויה (240 גרם)
1.5 כוסות סוכר (300 גרם)
4 ביצים גדולות
2 כפות שומשום
2 כפות זרעי שומר

  • מערבבים בקערה את כל החומרים ולשים רק עד לקבלת בצק אחיד
  • מכסים ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה
  • מחלקים את הבצק לחלקים ומגלגלים כל חלק לנחש ארוך
  • חותכים פסים לאורך הנחש בעומק כחצי מהרוחב שלו, סוגרים לטבעת ומהדקים
  • מסדרים על תבנית עם נייר אפייה
  • אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה

IMG_8489_2.JPG

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s