לחם בירה מהיר עם בצלים צלויים וצ'דר. הנה מתכון באמת מדהים. למה? בגלל שמכינים אותו בכמה שניות עבודה בלבד, בגלל שהוא ממלא את הבית בריח מטורף של בצלים צלויים והכי חשוב בגלל שמתקבל לחם מושלם עם טעם וארומה משגעים שרק רוצים להתחיל לזלול מיד. אפשר לגוון כאן בכיף עם התוספות, עם הקמחים, עם הבירה ועם הגבינה ולקבל אינסוף גיוונים של אותו מתכון מהיר ופשוט.

את הלחם בחרתי לאפות בתבנית האינגליש החדשה שלי מעדי ניסני. ובגלל שכל כך אהבתי את התבניות האלה, אני מאוד רוצה שגם לכם יהיו אותן. אז עכשיו יש מבצע מיוחד וחגיגי של 10% הנחה על כל סדרת האפייה של עדי ניסני. פשוט נכנסים לאתר, מוסיפים את המוצר שרוצים לעגלת הקניות ומשתמשים בקוד הקופון bakery365.

קניתם את התבניות במבצע המיוחד שלנו? הכנתם את העוגה הזאת או עוגה אחרת מהאתר? נשמח מאוד לשמוע מכם. תייגו אותנו בפייסבוק או באינסטגרם או כיתבו לנו כאן באתר.

חומרים לתבנית אינגליש קייק אחת

לבצלים הצלויים:
1 בצל גדול
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

ללחם בירה:
3 כוסות קמח
3 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 בקבוק בירה לפי הטעם (330 מיל)
100 גרם גבינת צ'דר מגוררת גס (אפשר גם בלי)
2 כפות שמן זית

  • מקלפים את הבצל, חותכים אותו לרבעים ומפזרים את השכבות של הבצל על גבי מגש עם נייר אפייה
  • בוזקים מעל את שמן הזית, המלח והפלפל וצולים בתנור ב-200 מעלות כ-20 דקות. מצננים.
  • בקערה מערבבים יחד את כל האבקות – קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח
  • מוסיפים פנימה את הבצלים והצ'דר ויוצקים מעל את הבירה
  • מערבבים היטב רק עד שכל הקמח נטמע ואין גושים של קמח
  • מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות ומברישים מעל את שמן הזית
  • אופים ב-180 מעלות שעה עד שעה ורבע. מצננים מעט ומגישים חמים.
  • הלחם נשמר בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר 3-4 ימים

חדש! המרת גדלים של עוגות

מעוגה

ברוחב
ס"מ

לעוגה


ברוחב
ס"מ

מכפילים את החומרים ב-

השאר תגובה