
עוגת לימון ומסקרפונה
היום אני עם עוגה חגיגית ומפתיעה שמייצגת בעיניי את כל הטעמים של אגן הים התיכון. יש בה שתי שכבות של עוגת לימון, סולת ושמן זית

עוגת גבינה טבעונית
לקחתי את גבינת השקדים הטבעונית שהכנתי והפכתי אותה לעוגת גבינה טבעונית מושלמת עם מרקם כמעט כמו של הדבר האמיתי. עוגה חגיגית ויפהפיה עם רוטב פטל

גבינת שקדים טבעונית
אז לא הפכתי לטבעוני עדיין, אבל כל המשחקים שלי עם ההתססות והצמחים בשנה האחרונה הובילו אותי לנסות להכין בבית גבינה טבעונית משקדים. יצאה גבינה, אם

קרפטקה גבינה
קרפטקה היא עוגה פולנית מסורתית ומושלמת שיש בה שתי שכבות של בצק רבוך שמזכירות מאוד פחזניות והן עוטפות שכבת קרם נהדרת. אם תרצו מעין עוגת

עוגת גבינה אפויה עם פירות יער
לפעמים כל מה שמתחשק זה פרוסת עוגה רגועה של עוגת גבינה אפויה וקלילה שנמסה עם כל ביס שלא מכבידה על הפה או על הבטן, במיוחד

עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות גבינה
כל שנה כשמגיע חג הגבינות הכי גדול שיש, כולם מחפשים דרכים חדשות לרענן ולהפתיע. אז היום אני עם מתכון שמכוון קודם כל לילדים, אבל כמובן

גבינה משמשים
לא רק בשבועות. עוגות גבינה טובות אפשר לאכול כל השנה. ולי יש את המתכון לעוגת הגבינה האפויה הכי טובה שיש ואפשר להכין אותה עם המון

טארט שושני גבינה
מתכון שנמצא אצלי "בהרצה" כבר תקופה ארוכה אבל רק עכשיו זכה להיחשף ואני קורא לו טארט שושני גבינה. קלתית פריכה מבצק שקדים במילוי עוגת גבינה

אבריקוטייה
עוגת החג שלי לשבועות 2022 – אבריקוטייה. כמו שעוגת הפרזייה (מילולית עץ התות) חושפת את שמלת התותים היפהפיה שלה כך עוגת האבריקוטייה (מילולית עץ המשמש,

מלבני גבינה ותוספות
המתאבן האולטימטיבי לשולחן החג. מלבנים קטנים מבצק עלים שממלאים בגבינת שמנת מתובלת והם מקבלים אליהם באהבה המון תוספות. מכינים אותם בגודל שמתאים להחזיק ביד ולנשנש

קסטה סיציליאנית – גרסת הפיסטוק
כבר לא מעט שנים שאני רץ עם המתכון האהוב שלי לקסטה סיציליאנית מקורית שעטופה בבצק פריך מיוחד מכל הכיוונים וממולאת בהמון ריקוטה בפנים. היום סוף

בריוש גבינה מושלם
בסוף, המתוקים הכי מנחמים הם עוגות שמרים. החג הכי טעים בשנה מתקרב בצעדי ענק ואני כבר מתכונן. כדי לרומם לכם את מצב הרוח ולנחם את

גבינה בקופסה
עוגות הגבינה המסורתיות, בין אם הן אפויות ובין אם הן קרות, הן לרוב עגולות. השנה החלטנו לצאת מהקופסה או אולי דווקא להיכנס אליה. לקחנו את


מיסיסיפי צ'יז פאי
עוגה חדשה בסדרת עוגות מיסיסיפי שלנו והפעם היא מוקדשת כל כולה לגבינות ולמוצרי חלב ומכאן השם מיסיסיפי צ'יז פאי. התחתית מורכבת מקראמבל סוכר חום, מעליו

עוגת גבינה באסקית עם אוכמניות
עוגת הגבינה שאולי צברה הכי הרבה פופולריות בתקופה האחרונה היא עוגת הגבינה הבאסקית שלרוב אופים אותה עד שהיא משחימה כל כך שהיא מתקרמלת וכמעט נשרפת

פוביטיצה גבינה
היא אולי פחות מרשימה ויזואלית מאחותה השוקולדית וקצת פחות רואים את עשרות הגלגולים, אבל השילוב כאן של בצק הפוביטיצה, האמא של כל עוגות השמרים, עם

מסקרפונה וקראמבל 2
ואולי זאת צריכה להיות עוגת החג שלכם? טייק מחודש על עוגת הגבינה והפירורים הקלאסית – עוגת מסקרפונה אפויה, קרמית ומעודנת עם שכבה של משמשים מקורמלים

אנלוטי דלעות צלויות
לחמודים היפהפיים והטעימים האלה קוראים באיטלקית אנלוטי והן אחת הצורות של הפסטה הממולאת שהיא גם מרשימה וגם קלה מאוד להכנה. מכינים בנגלות גדולות מיריעה אחת

גבינת שמנת תוצרת בית
יש משהו פשוט מענג במרקם של גבינת שמנת עתירת שומן בזמן שהיא ממלאת את חלל הפה. המרקם העשיר והטעם הקרמי והמעודן יוצרים חוויה שפשוט כיף

קונכיות פסטה וגבינות
מאפה מושלם ומהיר להכנה של קונכיות פסטה ענקיות ממולאות במיקס גבינות, ברוטב רוזה (שמנת ועגניות) ומוקרמות עם תערובת של ארבע גבינות. מרגישים איטליה על שולחן

"פנקייק" בצל ירוק סיני
בהיעדר שם טוב יותר נקרא למטוגן הזה פנקייק בצל ירוק והוא בעצם מעין פיתה מדופדפת ומטוגנת שמגיעה אלינו היישר מסין. הוא קל ומהיר מאוד להכנה,


עוגיות גבינה
במסגרת שבוע העוגיות שלנו, לא רציתי לוותר על המסורת שלנו של עוגת גבינה בכל יום חמישי וחיפשתי רעיון לעוגיות שהמהות שלהן תהיה הגבינה. ככה הגעתי

גבינה, פירורים ואגוזי פקאן
פרוייקט חדש של בייקרי 365 יוצא לדרך והפעם מחווה מרגשת לספרי הבישול והאפייה של פעם שכולנו גדלנו עליהם. לאמא שלי תמיד היה (ועדיין יש) מאגר

עוגת גבינה-אוריאו מושחתת
ללא ספק אחת העוגות היותר מושחתות שיצא לי ליצור בזמן האחרון ובכלל. עוגת גבינה-אוריאו עם שכבת בראוניז פאדג', שכבת גבינה אפויה קרמית ומושלמת עם עוגיות

קרקרים מטורפים
עם מה תאכלו את הגבינות שלכם בערב החג? עם הקרקרים המטורפים האלה! קראנצ'יים, מלוחים, מפוצצים בדברים טובים וכל כך ממכרים!!! חומרים לשני מגשי תנור 150

עוגת גבינה יפנית
מתי בפעם האחרונה אכלתם ענן? אז עוגת הגבינה היפנית הזאת היא הדבר הכי קרוב לזה שתמצאו. היא רכה ואוורירית ופשוט נמסה בפה ויש לה טעם

בורקיטס בלקני
בורקיטס – סהרוני בצק פריכים ויחד עם זאת נמסים בפה שמכינים מבצק רבוך שמבושל בסיר. כאן הוא משתדך למלית גבינה נפלאה והופך למעדן הכי חגיגי

גבינה, שוקולד לבן ופטל
עוגת הגבינה הכי מיוחדת, טעימה ויפהפיה בסביבה! עוגת גבינה אפוייה ויחד עם זאת כל כך רכה וקרמית עם שוקולד לבן ומערבולת של קונפיטורת פטל והכל

עלים וגבינה
אצלנו כל השנה מתכוננים לחג שבועות. עוגות עם גבינה מכל הסוגים וכל המינים מככבות אצלנו באופן קבוע והשיא הוא כמובן לקראת החג הכי טעים בשנה.

שטרודל פטנט
שטרודל פטנט – בצק עלים מהיר שמכינים בשניות ללא קיפולים וקירורים ועם מרקם מושלם. ממלאים במלית גבינה זריזה ועשירה, אופים, מזלפים מעט דבש או אבקת

בייגל בומב
אתם הולכים לעוף על המתכון הזה! לחמניות בייגל בומב שבתוכן הפתעה – מילוי כדור גבינה וזיתים וציפוי "הכל הולך". מתכון בהשראת הבייגל בומב של המילק

עציץ מפתיע – גרסת שבועות
אחד הקינוחים האהובים ביותר שלנו השנה מתחפש למוזלי בגרסה חגיגית במיוחד לשבועות. עציץ מוס יוגורט עם הפתעת קונפי פירות יער, "אדמת" גרנולה חלבה ופרחים אכילים.

איך תבנו את פלטת הגבינות המושלמת
שבועות הוא חג הגבינות ואין דבר יותר מתאים לעטר את שולחן החג מאשר פלטת גבינות מושלמת. אבל, האמת היא שפלטת גבינות טובה עם כל מה

מסקרפונה וקראמבל
ואולי זאת צריכה להיות עוגת החג שלכם? טייק מחודש על עוגת הגבינה והפירורים הקלאסית – עוגת מסקרפונה אפויה, קרמית ומעודנת עם המון אוכמניות וקראמבל סוכר

גבינה, קרמל, אגוזי מלך
את העוגה הזאת לא תוכלו להפסיק לאכול! היא חגיגית ויפה, לא קשה להכנה ויש בה שילוב מנצח של טעמים ומרקמים. תחתית פריכה שעשויה מעוגיית שיבולת

דים סאם גבינה
המתכון הבא הוא פיוז'ן מטורף – בצק וון טון אסיאתי (המשמש בדרך כלל להכנת דים סאם) נכרך כאן לסיגרים הממולאים במלית גבינות ים-תיכונית ומטוגן בשמן


פס פירות צהובים-כתומים
טייק מחודש על פס הפירות האדומים הפופולרי שלנו והפעם עם צבעים וטעמים של תחילת הקיץ. פס פירות צהובים-כתומים – ביסקוויט לימון, קרם מסקרפונה-וניל, קונפי משמש-מנגו,